Vi söker aldrig folk.
Vi söker alltid eldsjälar.

Fristad Bygg har erbjudit professionella tjänster inom byggande och förvaltning i över 75 år. Idag är vi cirka 80 anställda som tillsammans med våra nya ägare har siktet inställt på att växa och göra avtryck i en ännu mer hållbar framtid. Att jobba på Fristad Bygg innebär att du värdesätter öppenhet och ärlighet, visar omsorg och engagemang och har ett ekonomiskt och strukturerat sinne, oavsett var i organisationen du befinner dig. Du tar gärna ansvar och finner nyfiket vägar för att effektivisera och kvalitetssäkra byggprocessen. Du bidrar till trivseln med din personlighet och deltar aktivt i företagets och dina kollegors utveckling.

Är du vår nya kollega! Just nu söker vi:

– Projektingenjör
Som Projektingenjör är du en viktig lagspelare i att ta fram förutsättningar inför och under våra byggprojekt. Du involveras tidigt i projektens anbudskeden och jobbar i nära samarbete våra affärsutvecklare, projektledare, platschefer, arbetsledare, beställare samt underentreprenörer. Hos oss på Fristad Bygg får du också en unik chans att arbeta med vår tids mest spännande stommaterial – KL-trä. Ansök via Speed Group här.

– Projektcontroller
Som Projektcontroller arbetar du nära våra projekt och ser till att stötta projektchefer och arbetschefer i deras arbete med att upprätta sina månadsuppföljningar och prognoser. Du kommer att vara involverad i anbudskalkyler och uppföljningskalkyler och säkerställa att förväntade resultat säkerställs i såväl anbudsskeden som genomförandeskeden. Ansök via Speed Group här.

– Platschef
Som Platschef på Fristad Bygg har du en central roll med ansvar för produktionen på arbetsplatsen och det övergripande ansvaret för tid, ekonomi, utförande, planering, administration samt personal inom sitt projekt. Med omtanke och engagemang leder du ditt team med fokus på såväl kundnytta som trivsel och laganda. Du erbjuds ett ansvarsfullt jobb där du med omtanke och engagemang får möjlighet att tillsammans med ett sammansvetsat team bidra till maximal kundnytta! Ansök via Speed Group här.

– KMA-samordnare
Arbetet som KMA-samordnare innebär att du ansvarar för att driva och samordna projektens kvalitets-, arbets- och miljöarbete samt att förse platschefen med material och beslutsunderlag inom dessa områden. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och samarbetar tätt med såväl interna som externa aktörer. Du kommer driva förändringsarbetet från att vara diplomerade enligt ledningssystemet POVEL till att ta steget att bli certifierade enligt ISO 9001, 14001 samt 45001. Ansök via Speed Group här.

– Byggnadssnickare
Skicka din ansökan till ansokan@fristadbygg.se redan idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Tomas Appelkvist, 0706-74 86 10 eller Sven-Erik Adolfsson, 0706-00 31 53.

Välkommen med din ansökan!
ansokan@fristadbygg.se