Ett projekt inom Bostäder

Nya fina parhus i Bollebygd.

Snart sätter vi spaden i marken för att bygga vackra Tyftet Terrass. Totalt 14 arkitektritade parhus i Bollebygd med designtänk från golv till tak. Bakom Tyftet Terrass står bostadsutvecklaren BON Bostad och Kaminsky Arkitektur. Vi på Fristad Bygg har fått förtroendet att bygga, mycket tack vare vår erfarenhet av trähus och vårt gedigna hållbarhetsarbete.

Tyftet Terrass är ett bostadsprojekt där platsens naturliga förutsättningar fått styra husens utformning. De olika parhusen kommer klättra uppför sluttningen likt terrasser, med uteplatser i olika nivåer och en fantastisk utsikt över dalgången.

Vi är så glada att BON Bostad valde oss till att uppföra Tyftet Terrass. Här på Fristad Bygg håller vi just nu på med att upphandla de sista entreprenörerna inför projekteringsfasen. Första spadtag är planerat till januari 2022 och inflyttning sker under sista kvartalet för 2022.

Du kan självklart följa projektet här på vår webbplats!

 

– ”Ett av argumenten till att vi valde just Fristad Bygg var deras stora erfarenhet av trähus och gedigna hållbarhetsarbete.”

Nicholas Täfvander-James, Partner & Affärsutvecklare, BON Bostad

Typ av byggnad 14 parhus i bostadsrättsform
Plats Annas väg, Bollebygd
Uppdragsgivare BON Bostad
Byggår 2022
Arkitekt Kaminsky Arkitektur
Tidsåtgång Cirka 10 månader
Visa som