Vi söker en Projektledare

Vill du leda projekt inom bygg på ett bolag där omtanke, engagemang och samverkan står i fokus? Välkommen till oss på Fristad Bygg! Hos oss får du en utvecklande och kundnära roll där du är delaktig i hela projektprocessen!

Om tjänsten
Som Projektledare hos oss på Fristad Bygg får du en utvecklande roll där du ansvarar för att leda och driva projekt från start till mål, primärt inom affärsområdet KL-trä. Affärsområdet omfattar stomentreprenader utförda i trä, framförallt korslimmat trä. Processen delas in i två huvudgrupper; Projektering och Montage. Montage utförs oftast i affärsområdet Entreprenad, med egen eller inhyrd personal. I rollen som Projektledare samordnar du resurserna och är länken mellan affärsområdena. Du följer projekten och har löpande kundkontakt genom hela processen, från start till slut.

I Projektledarens arbetsuppgifter ingår:
– Samordning av offertarbete och avtal
– Produktionsplanering
– Samordning med Montageledare
– Inköp och beställningar
– Upprättande av tidplaner och leveransplaner
– Projektbudget och kostnadsuppföljning
– Utveckling av kundrelationer
– Utveckling av arbetsmetoder tillsammans med samarbetspartners
I rollen som Projektledare har du ett nära samarbete med Konstruktörer, CAD-projektörer och Montageledare. Du har även mycket kontakt med våra kunder och beställare.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Din profil
På Fristad Bygg söker vi aldrig folk. Vi söker alltid eldsjälar. Och just nu söker vi dig som är självständig, utåtriktad och skicklig på att leda och driva projekt, till rollen som Projektledare.

Krav:
– Erfarenhet av projektledning
– Intresse av försäljning och kundrelationer

Meriterande:
– Utbildning inom projektledning
– Erfarenhet från byggbranschen, kunskap kring byggprocessen

Övriga krav:
– Kunskap i svenska och engelska
– God datorvana
– B-körkort

Som person är du självständig, engagerad och ansvarstagande. Du har ett utåtriktat sätt och trivs med att arbeta i en säljande roll. För att lyckas i rollen som Projektledare krävs att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god ekonomisk förståelse.
På Fristad Bygg värdesätter vi att du har en öppenhet och ärlighet samt visar omsorg och engagemang för såväl kunder och kollegor som bolaget. Att bidra till en positiv arbetsmiljö och god laganda är en självklarhet för dig!

Fristad Bygg arbetar för jämställdhet och mångfald och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden med olika bakgrund.
Bli en del av vårt härliga team på Fristad Bygg – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan sker via länken nedan:

https://www.speedgroup.se/lediga-jobb/projektledare-till-fristad-bygg/

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Vänligen observera att inga ansökningar kan skickas direkt till oss på Fristad Bygg utan måste gå via Speed Group.

Så söker du tjänsten

Ansök senast 28 april 2020

Skicka in din ansökan via länken längst ner i texten.