Vi söker en projektingenjör

I din roll som projektingenjör på Fristad Bygg kommer du att vara en central del i stora som små projekt och ha en nära kontakt med övriga kollegor, underleverantörer och kunder.
Som projektingenjör på Fristad Bygg fungerar du som ett administrativt nav i byggprojekten. Du har löpande kontakt med platschefer och leverantörer för att säkerställa kvalitén i projektet. Du kommer i huvudsak att arbeta inom systemen Elecosoft och Bluebeam.

Detta söker vi:
Du är strukturerad som person och har en förmåga av att se helheten i projektet. Du har en god kommunikativ förmåga och har ett genuint intresse för byggbranschen. Har du tidigare erfarenhet inom byggteknik är detta meriterande.
Vi letar efter dig som ser långsiktigt på din anställning och vill växa tillsammans med Fristad Bygg. Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag då du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult. För rätt person finns möjligheten att bli övertagen av oss som kund efter sex månaders inhyrning. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat.

Ansökan sker via länken nedan:

https://www.studentconsulting.com/sv/lediga-jobb/boras/projektingenjor-till-fristad-bygg/51957

Vänligen observera att inga ansökningar kan skickas direkt till oss på Fristad Bygg utan måste gå via StudentConsulting.

Så söker du tjänsten

Ansök senast 26 februari 2020

Skicka in din ansökan via länken längst ner i texten.