Kunnig byggnadssnickare till vår Byggservice sökes!

Fristad Bygg expanderar och vi söker nu två stycken snickare som vill vara med och fortsätta bygga ett utvecklande företag!

Som snickare på Byggservice gör du ett väldigt viktigt jobb i vår organisation. Du är en av dem som kommer närmast våra kunder och det du levererar ska göra både oss och våra kunder stolta under många år framöver. Det är därför vi just nu söker dig som har jobbat i branschen ett par år, är självgående och vet vad som krävs för att skapa goda resultat. Vi har användning för din hantverksskicklighet i flera spännande uppdrag.

Att jobba på Fristad Bygg innebär att du värdesätter öppenhet och ärlighet, visar omsorg och engagemang och har ett ekonomiskt och strukturerat sinne, oavsett var i organisationen du befinner dig. Du tar gärna ansvar och finner nyfiket vägar för att effektivisera och kvalitetssäkra byggprocessen. Du bidrar till trivseln med din personlighet och deltar aktivt i företagets och dina kollegors utveckling. Fristad Bygg arbetar för jämställdhet och mångfald och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden med olika bakgrund.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Så söker du tjänsten

Ansök senast 4 augusti 2019

Skicka ett mail med CV och personligt brev till ansokan@fristadbygg.se.