Driven Platschef sökes!

Nu söker vi en operativ, engagerad och erfaren platschef som kan ta våra projekt från start till mål. Som platschef på Fristad Bygg har du en nyckelroll i våra projekt där du har ett övergripande ansvar att leda, styra och planera.

Platschefen medverkar från byggstart till överlämnande och ansvarar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet och arbetsmiljö samt upprättar och avrapporterar projektprognoser. I din roll som platschef ansvarar du även för att leda, motivera och utveckla din arbetsgrupp att nå uppsatta mål och tidplaner.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som arbetsledare och/eller platschef. Med den centrala position platschefen innehar, värdesätter vi även social kompetens och god kommunikation gentemot både kunder, personal och leverantörer. På sikt kommer du att bygga ditt eget team med tillhörande personalansvar.

Att jobba på Fristad Bygg innebär att du värdesätter öppenhet och ärlighet, visar omsorg och engagemang och har ett ekonomiskt och strukturerat sinne, oavsett var i organisationen du befinner dig. Du tar gärna ansvar och finner nyfiket vägar för att effektivisera och kvalitetssäkra byggprocessen. Du bidrar till trivseln med din personlighet och deltar aktivt i företagets och dina kollegors utveckling. Fristad Bygg arbetar för jämställdhet och mångfald och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden med olika bakgrund.

Tjänsten är placerad i Borås med omnejd. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Så söker du tjänsten

Ansök senast 31 maj 2019

Skicka ett mail med CV och personligt brev till ansokan@fristadbygg.se.