Vi söker aldrig folk.
Vi söker alltid eldsjälar.

På Fristad Bygg är vi idag runt 100 anställda tjänstemän och hantverkare, alla entusiaster inom sitt område. Men trots att vi gör väldigt olika saker på dagarna är lagandan stark. Alla är lika viktiga för helheten. På Fristad Bygg är det korta beslutsvägar som gäller och vi får och tar eget ansvar oavsett position.

Här finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Många chefer har en gång börjat som hantverkare. Alla anställda har årliga utvecklingssamtal och det finns en tydlig karriärstege som visar kriterierna för att avancera – om man vill. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem med hantverkarelever och är det företag i Sjuhäradsområdet som tar emot flest gymnasielever för praktik. Vi jobbar också aktivt med praktikplatser via Sveriges Byggindustrier för att få större mångfald och fler utlandsfödda in i branschen.

Hos oss hittar du följande befattningar i personalstyrkan: KMA Chef, HR Chef, HR Assistent, Administratör, Ekonom, Affärsområdeschef, Projektutvecklare, Projektledare, Projektingenjör, Produktionsledare, Platschef, Arbetsledare, Kalkylator, Konstruktör med konstruktionsansvar, Träarbetare, Murare, Betongarbetare, Kakelsättare, Maskinförare, Förrådsarbetare och VD.

Fristad Bygg är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer alla förhandlade kollektivavtal.

Spontanansökningar är alltid välkomna. Just nu blir vi särskilt glada om du är snickare eller produktionsledare.

Mejla ansokan@fristadbygg.se