Projektingenjör Vi söker nya medarbetare

Fristad Bygg är ett lokalt byggföretag på en global marknad med 75-åriga anor. Vi är idag ca 95 anställda som tillhandahåller professionella tjänster inom projektutveckling, byggande och förvaltning. Vår inriktning är att vårt avtryck skall vara en produkt från hållbart ansvarstagande och vi tror att nyckeln till effektivitet och god produktivitet bygger på samverkan. 

 

Just nu söker vi

Projektingenjör

 

För samtliga tjänster och anställda i Fristad Bygg gäller att du värdesätter öppenhet och ärlighet, visar omtanke och engagemang samt har ett ekonomiskt och strukturerat sinne. Du tar gärna ansvar och finner nyfiket vägar för att effektivisera och kvalitetssäkra byggprocessen. Du bidrar till trivseln med din personlighet och deltar entusiastiskt i företagets och medarbetarnas utveckling. Fristad Bygg arbetar aktivt med jämnställdhet och mångfald och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande utifrån olika bakgrunder.

 

Ansökan sker löpande och skickas till AB Fristad Bygg, Trumslagar Blomgrens väg 5, 513 33 Fristad alternativt till ansokan@fristadbygg.se.

Frågor besvaras av VD Svante Dahlquist på telefon 0730 - 82 51 01.

Publicerat 2017-09-12
   

Den här webbplatsen använder cookies