Martin Falck ny VD på Fristad Bygg

Med en stabil och trygg personlighet och en gedigen erfarenhet inom affärsdrivet ledarskap
rekryteras Martin Falck som ny VD för Fristad Bygg. Martin kommer närmast från VD-rollen på
LBC Borås där han har skapat en gynnsam och stadig utveckling de senaste sju åren. Tidigare
har han haft chefspositioner inom såväl NCC Roads som Skanska. Martin Falck tillträder efter
sommaren.

 

– Vi är väldigt nöjda med rekryteringen av Martin. Han är en trygg,lugn och jordnära ledare som vi tror kommer kunna förankra styrelsens visioner hos medarbetarna. Fristad Bygg gör sitt bästa resultat på många år och med Martin vid rodret kan vi bygga vidare på den inslagna vägen och skapa ännu fler framgångar, inte minst inom affärsområdet träkonstruktioner, säger Hans-Anders Karlsson, styrelseordförande Fristad Bygg.


”Jag ser mig mer som en lagledare”
Rekryteringsprocessen för VD-posten har pågått under ett par månader och Martin Falcks namn har funnit med genom hela processen. Nu är det klart och Martin själv ser fram emot sin nya roll med både spänning och tillförsikt.


– Jag gillar utmaningen att ta ett gammalt, väletablerat företag in i framtiden. Fristad Bygg har flera affärsområden med stor potential att växa och med ägarnas starka tro på företaget och den expansiva plan som finns, attraheras jag av att vara med och förverkliga den planen. Som ledare är jag affärsinriktad och har ett kundorienterat driv. Men rollen är ingen enmansshow, jag ser mig mer som en lagledare. Jag vill stötta och utveckla den höga kompetens som finns i företaget, så den första tiden kommer handla mycket om att se och lära, säger Martin Falck.


För mer information:
Hans-Anders Karlsson
Tel: 070 284 84 90
hans-anders.karlsson@sjoson.se

Publicerat 2018-03-28
   

Den här webbplatsen använder cookies